top of page

AFBLUSSEN

Installatie. Beleving. 
Douchen. Festival.
  • Instagram

2020

In te zetten op meerdere festivals

Een unieke festival ervaring die elke avontuurlijke festival ganger beleefd wil hebben. 

Zorgen en zondes van je af laten glijden tijdens een festival is toch eigenlijk de kern van de festival beleving. Jezelf even helemaal verliezen in de muziek, je als een deugniet gedragen en totaal niet denken aan de realiteit. 

Dit verlossende effect op de festival bezoeker heeft hij of zij in het moment helemaal niet door. Het gebeurt in het onderbewuste.  

 

Wat gebeurt er als hier aandacht aan wordt geven? Bewust nadenken welke zonde of zorg je mee draagt. Wanneer je dit doet zul je ervaren het festival op een hele andere manier te beleven. Intenser, waardevoller en met dankbaarheid. 

Dat is waar de afblus bus toe in staat is. 

Een ritueel, meditatief achtige beleving voor elk festival of evenement. 

Wij zullen de festival ganger ontvangen en mee nemen naar de brandweerbus waar we in gaan op de zonde of zorg waar je aan wilt denken. Gebasseerd op jouw verhaal geven onze ritueel begeleiders een advies shampoo Deze wordt heerlijk ingemasseerd. Ogen worden gesloten. Het warme water neemt de shampoo samen met de zorgen mee het afvoerputje in. Met je schone ziel en haren ben je helemaal klaar voor een nieuw festival avontuur. 

Wil je meer weten over dit toch wel rare concept? Stuur dan even een mailtje naar lisabast@live.nl of vul het contact formulier in op de contact pagina

We would love to hear from you! 

In samenwerking met Tim Lokhorst 

bottom of page