BAST werkt als ruimtelijk kunstenaar graag met minimalistische vormen, licht, rauwe materialen en huis- tuin- en keuken voorwerpen. De natuur en de dagelijkse omgeving dienen als een oneindige bron vol inspiratie. Wat voor anderen heel normaal lijkt, ziet BAST als waardevol.  

BAST; Lisa Bast (1995), in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht, Spatial Design. Lisa is iemand met een goed inlevingsvermogen en een grote belevingswereld; essentiële eigenschappen tijdens het ontwerpproces. Dit in combinatie met een goede dosis nieuwsgierigheid en intuïtie gaat ze persoonlijke vraagstukken uit de directe omgeving aan.

 

Zo laat ze met haar kunstinstallatie “Verlichting” jou ervaren welke fundamentele waardes echt belangrijk zouden moeten zijn in een materialistische en individuele wereld.

Verschillende media als geluid, beweging en video voegt Bast toe om een diepere emotionele laag te prikkelen. De werken hebben hierdoor onbewust impact op het onderbewustzijn.

Positief bijdragen aan het welzijn van onze aarde en ons als bewoners, waarin haar kunst het middel is en het holisme het doel. Een groter maatschappelijk bewustzijn creëren doet BAST door, met verschillende kunstvormen te laten ervaren wat op menselijke schaal zingeving kan betekenen. 

Dit zijn de dingen waar ik jou bij kan helpen:

- Concept ontwikkeling 

- Branding 

- Installaties

- Abstracte kunst beelden

- Licht objecten

Mijn creativiteit is niet gelimiteerd aan een specifieke kunstvorm. Zo kunnen de werken steeds in een andere context terecht komen. Mijn interesses zijn erg breed, op dit moment ligt mijn focus op lichtobjecten, mixed media kunstinstallaties en abstracte kunstwerken.

Laptop.jpg
Closeup_spiegel.jpg
slijpen.jpg

 

 

 

 

 

Voor meer vaardigheden en mijn loopbaan klik je even op het PDF cirkeltje. Er opent dan een nieuw scherm met mijn CV!

Denk je dat we samen mooie dingen kunnen creëren? Laten we dan een keer een koffietje drinken. Ik sta zeker open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen! 

Gebruik de knop "direct email" om mij een berichtje te verzenden. 

 

Tot snel! 

ABOUT ME

SPATIAL ARTIST​

- observe

- think

- make

me.jpeg

EXPOSITIES

Nu & Aankomend

// Kunstvaar route apr - sept 2022

Verlopen

// ARTSY  16 jan - 6 mrt 2021

// Dutch Design Week 2020

// ARS Electronica 2020

lisabast@live.nl

Based in Amersfoort

KVK 78008794

BTW NL003272409B17